بازرگانی بهار
خانه - کنسرو ماهی سیراف - سایت آنلاین خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

سایت آنلاین خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

خرید کنسرو ماهی سیراف عمده از طریق سایت فروش آنلاین این برند برای تمامی مصرف کنندگان آغاز شده است. خرید آنلاین روی قیمت نهایی محصول تاثیری مثبت دارد.
همان طور که می دانید از نظر پزشکی مصرف انواع ماهی حداقل ۲ تا ۳ بار در هفته توصیه می شود.
خانواده های ایرانی در زمینه استفاده از ماهی تازه تمایل کمتری از خود نشان می‌دهند و این دلایل خاص خود را دارد.
برخی از خانم های خانه دار از نحوه پاک کردن ماهی و یا از بوی بد ماهی تازه متنفر هستند و از این رو ترجیح می‌دهند که ماهی را استفاده نکنند و آن را از برنامه غذایی خود حذف نماید.
در صورتی که این کار از نظر پزشکی بسیار برای سلامت اعضای خانواده خطرناک است.
یکی از بهترین روش های استفاده از ماهی، استفاده از کنسرو ماهی تن است.
مصرف کنسرو ماهی تن می تواند تمام خواص و فواید مصرف یک نوع ماهی تازه را داشته باشد از این رو خانواده ها می توانند با مصرف ۲ تا ۳ بار در هفته از این نوع کنسروها، ویتامین‌ها و اسید آمینه های مربوط به ماهی تازه را در برنامه غذایی خود داشته باشند.

خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

خواص مصرفی ماهی

  • مصرف ماهی در کاهش بیماری قلبی بسیار موثر است.
  • مصرف ماهی فشار خون را تنظیم می کند.
  • مصرف ماهی درد مفاصل را کم می کند.
  • مصرف ماهی باعث رفع تنگی نفس می شود.
  • مصرف ماهی در نوجوانان باعث رشد می شود.

خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

مراحل تولید کنسرو ماهی

برای تولید کنسرو ماهی، ابتدا ماهی از حالت انجماد خارج می‌شود و به حالت دیفراست می‌رسد.
در مرحله بعد امعاء و احشاء آن تخلیه شده است و قطعه، قطعه بندی می شود.
بعد از قطعه قطعه کردن ماهی ها، قطعات به صورت کاملا بهداشتی شستشو می شود و برای مرحله پخت آماده می‌گردد.
در مرحله پخت، ماهی ها توسط بخار در دیگ های مخصوص تحت فشار و دمای معین و در زمان مشخص شده پخت می‌شوند.
سپس قطعات پخته شده ماهی پوست گیری شده و تمیز می شوند.
در این مرحله استخوان ها و گوشت های تیره کاملا از گوشت‌های روشن و فیله جدا می شود و بعد از آن گوشت های روشن، درون نوارهای پرکن به صورت اتوماتیک قرار می گیرند.
دستگاه پرکن، فیله ها را به قطعات مساوی درون قوطی کنسرو برش می دهد و بعد از پر شدن کنسروها از گوشت در مرحله بعد نمک به آنها اضافه می‌شود و به دنبال آن روغن مایع به صورت اتوماتیک با وزن های مشخص داخل قوطی ریخته می‌شود.
در مرحله بعد قوطی های حاوی گوشت، روغن و نمک از مرحله اگزاست گذر می کنند.
این مرحله از آن جهت انجام می شود که اکسیژن موجود در فضای باقیمانده خارج شود و میکروارگانیسم ها نتوانند در صورت وجود اکسیژن رشد کنند.
در مرحله بعدی کنسرو ها در بندی شده و پس از آن وارد مرحله استرلیزاسیون می شود و در مرحله آخر با برند معتبر وارد بازار می گردند.

خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

خرید کنسرو ماهی سیراف عمده

کنسرو ماهی سیراف همانند تمامی کنسروهای ماهی طبق استانداردهای مشخص از ماهی‌های تن تولید می‌شود.
برای خرید کنسرو ماهی سیراف عمده می توانید از طریق فروشگاه های اینترنتی و نمایندگی های معتبر این شرکت اقدام کنید.

مطلب پیشنهادی

کنسرو ماهی سیراف خوب

عرضه کنسرو ماهی سیراف خوب

کنسرو ماهی سیراف خوب در بازار ها به طور عمده می گردد و خریداران عمده …

کانال تلگرام